Romanje mladih na Mladinski festival v Medžugorje

Dragi mladi!

V začetku meseca maja smo se po zgledu Mladifesta v Medžugorju zbirali na 1. Mladinskem festivalu v Murski Soboti, ki je potekal v spletni obliki. Takrat smo v našo škofijo prinesli veselo vest, da je Marija, Kraljica miru vedno z nami in nas čaka odprtih rok. Sedaj pa vas vabimo, da se nam pridružite na romanju v Medžugorje in skupaj z nami doživite milost teh čudovitih krajev. Od 1. do 6. 8. 2021 bomo poromali na že 32. Mladinski festival oz. MLADIFEST v Medžugorju, ki letos poteka pod geslom iz Matejevega evangelija (Mt 19,16): Nekdo je stopil k njemu in rekel: »Učitelj, kaj naj dobrega storim, da prejmem večno življenje?«

Romanje znaša 160 € na posameznika, akontacijo v višini 80 € pa poravnate do konca meseca junija (30. 6. 2021) z nakazilom na račun Škofije Murska Sobota. Podatke za nakazilo boste prejeli v potrditvenem mailu po izpolnjenem obrazcu. Prijava na romanje je potrjena, ko nam boste na naš e-mail naslov poslali potrdilo o nakazilu. Ob glavnem delu programa (Mladifest) bodo na našem seznamu tudi: Slapovi Kravice, morje, Mostar. Bivali bomo v hotelu s polpenzionom, blizu celotnega dogajanja.

Romanje bo izvedeno v skladu s predpisi in ukrepi, ki bodo takrat v veljavi za prehajanje v tujino. O podrobnejših informacijah boste vsi prijavljeni obveščeni direktno na vaš e-mail naslov. V kolikor romanja ne bi bilo možno izvesti zaradi poslabšane epidemiološke slike, si pridržujemo pravico do odpovedi, akontacijo pa dobite povrnjeno. Če se romanja iz osebnih razlogov ne boste uspeli udeležiti, boste naprošeni, da najdete udeleženca za zamenjavo, v nasprotnem primeru pa akontacija ostane nepovrnjena. V kolikor ste mladoletni, vas bomo kontaktirali za pripravo overjenega pooblastila staršev oz. skrbnikov za prehajanje meja. Vse podrobnosti sledijo, na voljo pa smo vam na našem e-mail naslovu: skofija.mladina.ms@gmail.com.

ZA PRIJAVO obiščite povezavo: https://forms.gle/GCjSDUH2FpgCHRft9

ŠOM MS
Škofijski odbor za mladino Murska Sobota

Škofija Murska SobotaŠkofija Murska SobotaŠkofija Murska SobotaŠkofija Murska SobotaŠkofija Murska Sobota

Napovednik


 torek, 08.12.2020 - sreda, 08.12.2021

Leto svetega Jožefa

Papež z apostolskim pismom Patris corde napovedal Leto svetega Jožefa več ...


 nedelja, 01.08.2021 - petek, 06.08.2021

Romanje mladih na Mladinski festival v Medžugorje

Od 1. do 6. avgusta 2021 več ...


 ponedeljek, 16.08.2021 - petek, 20.08.2021

Duhovne vaje za duhovnike

Od 16. do 20. avgusta več ...


 nedelja, 05.09.2021

Murska Sobota - praznovanje in blagoslov

V nedeljo, 5. septembra 2021, bo v Murski Soboti slovesna sv. maša in blagoslov več ...


 sobota, 18.09.2021

Stična mladih 2021

Stična mladih se vrača na eno lokacijo – v Stično več ...

Celotni seznam napovedi