Škofija Murska Sobota
Škofija Murska Sobota

SPLETNE POVEZAVE ŽUPNIJ

MISEL DNEVA

"Duhovnikom je Bog zaupal v oskrbovanje največji zaklda, ki ga imamo ljudje na tem svetu, to je vero." B. sl. Danijel Halas

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Katere po vrsti bodo Stopinje 2021 ?
  30
  40
  48
  50
  53
  60
  77
rezultati anket

1. Mladinski festival

Z veseljem sporočamo, da se od 2. do 8. maja 2021, srečamo na 1. Mladinskem festivalu v Murski Soboti, ki bo tokrat zaradi trenutnih razmer potekal na daljavo.

Vse od 2. 5. do 8. 5. 2021 se bomo ob večerih srečevali na spletnem programu, ki bo zajemal pričevanja, nagovore, kateheze, adoracijo, češčenje križa in seveda obhajanje slovesne svete maše. Spletni prenos dogajanja bo v celoti mogoče spremljati na našem Youtube kanalu ŠOM MS, upamo, pa delno tudi na Exodus TV in Radio Ognjišče. Aktivno pa vas bomo o vsem skupaj obveščali tudi na družbenih omrežjih (IG, FB, YT) in spletni strani: som-ms.si.

1. Mladinski festival na Slovenskem bo tako potekal v spletni obliki, vendar v zares posebnem letu, ki nam ga milostno prinaša 40. obletnica prvih Marijinih prikazovanj v Medžugorju. Festival v Murski Soboti bo tako s sodelovanjem različnih gostov iz Slovenije in tujine, s pričevanji mladih v molitvi in pesmi ter skupaj z vsemi vami, ki nas boste spremljali, počastil omenjeno obletnico. Marija nas s svojimi sporočili vsakič znova vabi v svoj objem, nas kliče k zaupanju, veri in molitvi. Odprimo svoja srca blagoslovu, ki nam ga prinaša, in po katerem nas vodi vse bližje in bližje k Bogu. Naj bo Mladinski festival priložnost za poglobitev in utrditev osebne vere ter zaupanja Božji volji. Marija je z največjim zaupanjem rekla DA Njemu, ki nikoli ne odneha trkati na naša srca. Da Mu bomo znali vrata naših src na široko odpreti, sledimo zgledu Matere Marije. Tukaj je za vsakega od nas. Vsakega ljubi z najglobljo materinsko ljubeznijo in nas objema vsak trenutek. Za aktualno dogajanje v povezavi s 1. Mladinskim festivalom spremljajte našo spletno stran Škofijskega odbora za mladino Murska Sobota: som-ms.si in preostala družbena omrežja (IG: mladinski.festival, FB: Mladinski festival, YT: Škofijski odbor za mladino MS), kjer bomo razkrili podroben program, naše goste in še marsikaj zanimivega. Veseli bomo vaše udeležbe, delitve povabila in molitvene podpore pri pripravi Mladinskega festivala.

 

Dogodek bo potekal med 2. in 8. majem 2021:

2. maja začetek ob 17. uri,

3., 4., 5., 6. in 7. maja ob 20. uri,

8. maja pa vse od 16.30-21. ure.

 

Več na povezavah:

Mladinski festival promo video: https://www.youtube.com/watch?v=qeLycj27nys

Spoznajmo gosta 1. del: https://www.youtube.com/watch?v=lnDj30h0kpc

Spoznajmo gosta 2. del: https://www.youtube.com/watch?v=JwRVtMp0y24

 

Škofijski odbor za mladino Murska Sobota

 

 

 

Škofija Murska SobotaŠkofija Murska SobotaŠkofija Murska SobotaŠkofija Murska SobotaŠkofija Murska Sobota

Napovednik


 torek, 08.12.2020 - sreda, 08.12.2021

Leto svetega Jožefa

Papež z apostolskim pismom Patris corde napovedal Leto svetega Jožefa več ...


 petek, 19.03.2021 - sobota, 26.06.2021

Začetek Leta družine

Papež Frančišek napovedal začetek Leta družine Amoris Laetite več ...


 petek, 07.05.2021 - sobota, 15.05.2021

Priprava na zakon

preko Zooma več ...

Celotni seznam napovedi